Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Istanbul

A A A

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Istanbul
+90 535 983 01 73
La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar care necesită intervenția de urgență a Consulatului.
La acest număr de telefon NU se fac programări și NU se furnizează informații consulare de ordin general.

Noutăţile Consulatului

30/03/2020 | Noutăți

Stimați cetățeni,

Consulatul General al RM la Istanbul comunică despre faptul actualizării paginei Facebook. Pentru vizualizarea informațiilor, plasate pe pagina actualizată, Vă rugăm să accesați linkul de mai jos :

https://www.facebook.com/Consulatul-General-al-Republicii-Moldova-...Read more

28/03/2020 | Noutăți

ANUNȚ IMPORTANT!

Cetățenii Republicii Moldova care se află într-o situație dificilă şi doresc să se repatrieze în Republica Moldova din Republica Turcia (Ankara, Tekirdag, Kirklareli, Edirne, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balikesir Canakkale și alte orașe) sunt rugați să completeze acest ...Read more

20/03/2020 | Noutăți

Măsuri adoptate de autoritățile turcești pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19)

Consulatul General al Republicii Moldova la Istanbul atenționează cetățenii Republicii Moldova care se află în Republica Turcia sau intenționează să se deplaseze în această țară asupra măsurilor adoptate de guvernul de la Ankara în scopul prevenirii răspândirii COVID-19, după cum urmează:

09/03/2020 | Noutăți

Aveți grijă de sănătate în timp ce călătoriți

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene atenționează cetățenii Republicii Moldova privind respectarea recomandărilor autorităților pentru prevenirea răspândirii infecției prin Coronavirus de tip nou.

Pentru...Read more

Subscribe to Noutăţile Consulatului

Noutăţile MAEIE

06/04/20 | Comunicate de presa

6 aprilie 2020, Chișinău - Conjugarea eforturilor în vederea combaterii răspândirii pandemiei de COVID-19 și cooperarea bilaterală moldo-americană au fost printre principalele subiecte discutate de ministrul Oleg Țulea cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck. J. Hogan, în cadrul unui apel video.

06/04/20 | Comunicate de presa

6 aprilie 2020, Chișinău - Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea a avut o întrevedere cu Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Yoshihiro Katayama.   

06/04/20 | Comunicate de presa

6 aprilie 2020, Chișinău - Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a găzduit o reuniune cu participarea reprezentanților Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu privire la gestionarea asistenței externe pentru combaterea COVID-19.

04/04/20 | Comunicate de presa

Compania aeriană Air Moldova anunță despre efectuarea zborurilor de tip charter pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova.

În perioada 06 aprilie - 12 aprilie 2020 vor fi operate urmatoarele zboruri:

Chisinau - Londra – Chisinau 06 aprilie 2020

Chisinau - Dublin – Chisinau 07 aprilie 2020