Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Istanbul

A A A

Consul General

Alexandru
PRIGORSCHI

Stimaţi vizitatori,

Bine ați venit pe pagina web a Consulatului General al Republicii Moldova la Istanbul. Este o onoare şi, totodată, o responsabilitate să reprezint, împreună cu echipa Consulatului General, interesele Republicii Moldova și ale cetățenilor săi.

Activitatea consulară continuă să fie una de bază pentru misiunea diplomatică, iar prin intermediul paginii web dorim să Vă informăm despre serviciile prestate de Consulatul General, mediul de afaceri, acțiunile culturale, sportive, de promovare a imaginei Republicii Moldova în Turcia și totodată să aducem la cunoștința cetățenilor informații interesante și utile despre relații dintre țara noastră și Republica Turcia.

Țin să subliniez că, circumscripţia Consulatului General cuprinde regiunile Istanbul, Kirklareli, Edirne, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balikesir și Canakkale. De asemenea, opiniile şi sugestiile vizitatorilor misiunii diplomatice privind perfecționarea ofertei de servicii sunt importante şi mereu binevenite. Reieșind din aceasta vom fi bucuroși să recepționăm orice propuneri parvenite din partea Dumneavoastră, ulterior fiind examinate și implementate în dependență de relevanță.

În final, din numele propriu și al întregii echipe a Consulatului General, Vă urăm succese în activitățile pe care le întreprindeți și pace în familiile Dumneavoastre.

Cu respect,

Alexandru PRIGORSCHI

Consul General

 

 

 

 

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda